Okresní přebor 2017/2018 - Na úvod skvělých šest bodů

22.10.2017 12:52

1.kolo hala Sareza v Přívoze 22.10.2017

 

Inter Ostrava 5:1 FC Mroki Ostrava

Na úvodní zápas nové sezóny jsme byli dobře namotivovaní, nálada byla skvělá, kluci si užívali skvělých podmínek a dokonce se dočkali i nových dresů, z kterých šel docela respekt.

První zápas probíhal asi takto, kluci se snažili od samého začátku chytit skvělé tempo, jelikož tahle soutěž už je o dost rychlejší než 1.Třída. A taky se nám to docela dařilo, do poločasu jsme odcházeli docela těsným výsledkem 2:1 pro Inter. Pak však jakoby jsme úplně zapoměli, co máme hrát a po individuálních akcí nakonec prohráváme 5:1, přesto však i za první zápas musí být spokojenst, protože herně jsme nepropadli a hráli jsme docela slušný špíl.

 

FC Mroki Ostrava 5:2 Jiné Kafe

Tohle už byl obrat jenom k lepšímu, ono někdy na úvod prohrát je dobře, byť Jiné Kafe hrálo druhý zápas po sobě s námi, byli velmi nebezpeční, ale celá obrana byla až do druhé třetiny zápasu famózní. Tenhle zápas měl náboj a padaly i velmi krásné branky, jednu musíme poznamenat, kdy náš Kmet, Legenda a nejstarší střelec Okresního přeboru letos, možná i v celé historii rozhodl celé utkání gólem na dva nula po skvěle rozehraném rohovém kopu. Prostě Zdena opět ukázal, že věk je jenom číslo a že na to ten náš Jágr pořád ještě má.

 

Sokol Poruba 3:4 FC Mroki Ostrava

Velmi utrápená, za to však velmi cenná výhra s hodně těžkým soupeřem, který byť prohrával v poločase 1:4, tak devět minut do konce zápasu už jen o gól.

V závěru nás však podržel skvělý Marek v bráně i přesto, že dneska chytal na Ricarda bez rukavic, podal opět jeden z těch výkonů, ketré náš tým povedou jen vzhůru. Na závěr, skvěle zahrál celý tým Tomáš Urban se i párkrát vrátil a to je další důvod úspěchu, jednak střílel opět krásné branky, ale hlavně byl týmový a i díky tomu máme šest bodů v tabulce velmi zaslouženě. Dneska prostě všichni odjezdili bez výjimek po prdeli všechny zápasy a za to vám moc děkujeme !