Mroki na Trochta Cupu 2017 senzačně druzí

26.11.2017 15:04

Jirka nás přihlásil na parádní turnaj v krásném i když malém prostředí na trojhalí Nové Karoliny, který nesl název Trochta Cup 2017.

Ve skupině jsme hladce proplouvali po výsledcích 7:0 a 8:2 nad našimi soupeři a jediný kdo nás potrápil byla famózně hrající Žilina, která do poloviny zápasu vedla po rohovém kopu 1:0, ale náš tým se dokázal zvednout a otočit výsledek na konečných 1:2.

Proto jsme také brali po třech utkáních první místo ve skupině a hladký průběh osmifinále byl náš. Výhra 7:2 toho budiž důkazem.

A od čtvrtfinále jsme se prakticky nezastavili, v prvním zápase jsme se svým sokem udrželi bezbrankovou remízu a na řadu tak museli přijít penalty, ovšem za zmínku stojí také výkony gólmanů na obou stranách a také naše štěstí, kdy na naší brankové konstrukci dvakrát zvonily tyče.

Ovšem při penaltách byl náš gólman o něco kvalitnější a po rozhodující penaltě Iotise jdeme do semifinále.

Semifinále bylo jako přes kopírák, až na to, že výsledek byl 2:2 a tak musely přijít opět na řadu penalty. Tam to byla show až do druhé vyřazovací fáze, kdy se Marek hecnul a svým tanečkem rozhodil střelce soupeřů a ten ho trefuje do pravé nohy a radost je neuvěřitelná, z dvaceti šesti týmů na turnaji jdeme senzačně do finále. Tam už po psychické stránce, herně jsme opět skvělí nezvládáme tři situace, kdy jde soupeř do přečíslení a prohráváme 1:3, ovšem fandí nám celá hala, ale my už víc na turnaji nepředvádíme, přesto si myslím, že druhé místo za herní štěstí ve čtvrtfinále a semifinále je úžasné a nezbývá nám než před naším týmem hluboce smeknout.