DIMAKO za slušných šest bodů

23.09.2017 12:36

FC MROKI OSTRAVA 4:0 KFV ROUB VÍTKOVICE A muži

Velmi cenný skalp jsme získali hned na úvod nového ročníku turnaje Dimako pořádaného Roubem.

Chuť po vítězství byla velmi znatelná, kluci bránili velmi obezřetně a útočili na jedničku. Prostě do čeho jsme plácli, to skončilo v síti domácích a tak se zrodila první fantastická výhra a dokonce i první brankářská nula na turnaji.

 

FC MROKI OSTRAVA 3:4 KFV ROUB VÍTKOVICE A dorost

Hned po zápase s muži roubu na nás doslova vletěli jejich dorostenci. Je škoda, že jsme neudrželi ani jedno vedení až do konce, ale bohužel nebyly síly a navíc Tomáš Urban se nevracel. ,,Sypu si popel na hlavu, za ten čtvrtý gól, nemusel jsem spěchat, neboť do konce zbývalo necelých deset sekund. Ale viděl jsem Urbiho velmi dobře postaveného, tak jsem mu to tam dal, bohužel co následovalo potom už netřeba komentovat, prostě gól, který musím hodně rychle hodit za hlavu a jít dál!´´ řekl po utkání gólman Wozniak. Opravdu smůla je v tom, že branka padla v čase 19:59 a tak skvělý výkon dorostenců roubu byl korunován hvězdným vavřínem a nám zbyly jenom oči pro pláč.

 

FC MROKI OSTRAVA 3:2 KFV ROUB VÍTKOVICE B muži

B muži nás trápili i minulý týden na turnaji u Edisonu a tenhle zápas byl opětovně stejný jak celým svým průběhem, tak doslova výsledkem, až na to, že jsme pokaždé vedli. Alespoň jsme si tímhle duelem spravili náladu na další boje Dimaka. Takže hodně štěstí a zdarů borci do dalších bojů!